باورهای غلط در ازدواج چیست؟
ازدواج بدون شک بزرگترین تصمیم زندگی یک فرد است! اما در مورد باورهای غلط در ازدواج چه می توان گفت؟ اعتقاد بر این است که کل زندگی یک فرد پس از ازدواج تغییر می کند. این هم تا حدودی درست است زیرا بعد از ازدواج باید با فردی زندگی کنید که می تواند کاملاً با شما متفاوت باشد! به طور کلی مشاهده می شود که بسیاری از افراد از ازدواج می ترسند و از این رو ترجیح می دهند مجرد بمانند.
باورهای مخرب در ازدواج
مردم عقاید و باورهای غلط متعددی در مورد ازدواج دارند و به دلیل چنین تفکری تمایلی به ازدواج با کسی ندارند. پس بیایید درباره برخی از این باورهای غلط در ازدواج بیشتر بدانیم.
باورهای غلط در ازدواج
ازدواج برابر است با بار مسئولیت
برخی از افراد صرفاً به این دلیل که احساس میکنند که ازدواج با باری از مسئولیت برابر است، از ازدواج دوری میکنند. این یک نمونه از باورهای غلط در ازدواج است. واقعاً یک فرد بعد از ازدواج باید مسئولیت های جدید زیادی را به دوش بکشد، اما این به این معنی نیست که بار سنگینی است. همانطور که بعد از ازدواج مسئولیتها افزایش مییابد، به همین ترتیب، شریک زندگیتان را نیز به دست میآورید تا مشکلاتتان را با او در میان بگذارید. شما کسی را بدست می آورید که در هر زمان خوب یا بد با شماست. استرس روحی یا جسمی هرگز نمی تواند شما را از بین ببرد زیرا همسرتان را همراه خود دارید.
ازدواج همه مشکلات شما را حل می کند
هر مشکل حل نشده ای که قبل از ازدواج داشتید، پس از ازدواج همچنان خواهید داشت. ازدواج یک عصای جادویی نیست که بتواند مشکلات یک فرد را از بین ببرد (حتی اگر احساس کند که در ابتدا این اتفاق می افتد).
ازدواج کردن زندگی من را کامل می کند
ازدواج یک رابطه مکمل است، اما این بدان معنا نیست که همسر شما تنها کسی است که به آن نیاز دارید. از همسرتان انتظار نداشته باشید که هر نیازی را که برای خوشبختی و رضایت دارید برآورده کند. این غیر منطقی است که از همسرتان انتظار داشته باشید که تمام نیازهای عاطفی شما را برآورده کند.
ازدواج تنهایی را ریشه کن می کند
من فکر می کنم در برخی سطوح این می تواند به دلایل مختلفی درست باشد. ازدواج در مواقع سخت، سهم خود را از تنهایی به همراه دارد. گاهی این احساس بدتر از تنها بودن است.
هنگامی که ما ازدواج می کنیم، شریک زندگی من تغییر خواهد کرد.
برخی از شرکا خود را متقاعد می کنند که اگر همسرشان مشکلی داشته باشد، به محض اینکه وارد یک تعهد زناشویی شوند، مشکل حل می شود. متاسفانه به ندرت این اتفاق می افتد. شرکا اغلب در قرار ملاقات خود را تا حد امکان مثبت نشان می دهند و مشکلاتی که قبلا داشته اند را نشان نمی دهند.
دعوا کردن زوج
وقتی دعوا زن و شوهری را می بینیم، شروع به ایجاد فرضیات می کنیم! مثلا،
- چقدر بی ادب چنین رفتار بی پروایی!
- چگونه می تواند با او اینطور صحبت کند؟
- دختر باید کاری کرده باشد!
در حالی که این فرض می تواند کاملا اشتباه باشد. بسیاری از اوقات افراد خشم و عصبانیت را در ذهن خود فرو میبرند تا رابطه خود را شاد کنند (اما این شروع به بدتر شدن بیشتر میکند). بیان احساسات در یک رابطه بسیار مهم است، چه عشق باشد و چه خشم. وقتی خود را بیان می کنید، ذهن شما را سبک می کند و طرف مقابل (شریک) سعی می کند ذهن شما را درک کند.