بیماری صرع جزو بیماری هایی می باشد که در زمان های گذشته هیچ نوع درمانی برای آن وجود نداشته است. اما امروزه با پیشرفت علم پزشکی و به وجود آمدن تکنولوژی های بسیار پیشرفته تر روش های عالی نیز برای درمان این بیماری به وجود آمده است. افرادی که با این بیماری مواجه هستند، نوعی اختلال مغزی دارند. می توان بیماری صرع را جزو یکی از شایعترین بیماری های مغزی دانست که همراه با تنش های مکرر می باشد. برای درمان صرع پزشکان باید بتوانند عملکرد مغز بیمار را بهبود ببخشند.
روش های متداول برای درمان صرع
در نظر داشته باشید امروزه با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی هنوز روش قطعی و صد درصدی برای درمان صرع وجود ندارد. اما امروزه پزشکان توانسته اند با استفاده از تکنولوژی های بسیار عالی مانند لورتا نوروفیدبک که یکی از روش های بسیار عالی و موثر و بدون عوارض جانبی برای درمان این بیماری صرع می باشد، این بیماری را تا حدودی کنترل کنند. معمولاً در زمان های گذشته پزشکان برای جلوگیری از تشنج در این افراد داروهای ضد صرع به آن ها تجویز می کردند. اما بعضی از افراد در برابر این داروها مقاوم بوده و با مصرف آن ها هیچگونه تاثیر مثبتی بر روی روند درمان خود مشاهده نمی کردند. اما امروزه این افراد می توانند با این روش جدید در ۳۰ جلسه و بدون هیچگونه قرص و دارو و جراحی معالجه و درمان شوند. دستگاه لورتا نوروفیدبک یک معجزه بسیار عالی در درمان این بیماری می باشد.
دارو درمانی برای بیماری صرع
بر اساس تحقیقاتی که در دنیا صورت گرفته است حدود ۷۰ درصد افرادی که به بیماری صرع مبتلا هستند می توانند با استفاده از دارو درمانی این بیماری را کنترل کنند. همچنین می توانند از تشنج های خود با استفاده از دارو جلوگیری نمایند. دارو هایی برای درمان بیماری صرع وجود دارند به عنوان مثال لوتیراستام، لاموتریژین، کاربامازپین، اسید والپروئیک و … جزو داروهای بسیار موثر برای جلوگیری از تشنج در بیماری صرع می باشند. البته در نظر داشته باشید که بسیاری از افراد نیز ممکن است در برابر این داروها از خود مقاومت نشان داده و دارو درمانی برای آن ها مفید واقع نشود.
عمل جراحی برای درمان صرع
در بعضی مواقع پزشکان برای درمان و جلوگیری از پیشرفت بیماری صرع جراحی را تجویز می کنند. روش های جراحی بسیار متنوع برای درمان این بیماری وجود دارند. به عنوان مثال روش لوبکتومی، جسم پینه ای، نیم کره سلولی و … جزو روش های جراحی بسیار مفید برای درمان این بیماری می باشند. جراحی می تواند سبب شود که شدت و دفعات تشنج در بیمار کمتر شود.
نتیجه گیری
بیماری صرع جزو یکی از بیماری های مغزی می باشد که امروزه افراد بسیار زیادی با آن مواجه هستند. شما می توانید به پزشک مربوطه مراجعه کرده و بهترین روش درمان را با توجه به مشکلاتی که دارید انتخاب نمایید. این بیماری درمان قطعی ندارد اما با استفاده از روش های موجود و با پیشرفت علم و تکنولوژی می شود تا حدودی این بیماری را کنترل نمود. جهت دریافت و رزرو مشاوره به صفحه رزرو مشاوره مراجعه نمایید.