می توان گفت اختلالات روانی جزو یکی از بیماری های روانی و روحی بسیار شایع به حساب می آیند. شما می توانید این اختلالات را در مردم کل دنیا مشاهده نمایید.
تحقیقات بسیار زیادی بر روی انواع اختلالات روانی صورت گرفته است. اختلالات روانی و یا همان بیماری های روانی دارای علائم ی می باشند. این علائم می توانند بر روی خلق و خو، رفتار، احساس، ادراک و تفکر افراد تاثیرات مستقیمی بگذارند. همچنین این تأثیرات ممکن است در طولانی مدت نیز خود را نشان دهند. بیماری های دیگری نیز مانند بیماری های مربوط به مشکلات خواب، آلزایمر، درگیری مغز، زوال عقل و … جزو انواع اختلالات روانی به حساب می آیند.
معرفی انواع اختلالات روانی
در این قسمت می خواهیم به بررسی و معرفی انواع اختلالات روانی بپردازیم. به این صورت شما می توانید بهتر و بیشتر با این اختلالات آشنا شده و در صورت مواجه شدن با هر کدام از علائم آن در اولین فرصت به متخصص مربوطه مراجعه کرده و مشکل خود را درمان نمایید. انواع اختلالات روانی بسیار رایج شامل: اختلالات اشتها، اختلالات اضطرابی، اختلالات روان پریشی، اختلالات شخصیتی، اختلالات مرتبط با تروما، زوال عقل، اختلالات رشدی، اختلالات سوء مصرف مواد، اختلال وسواس فکری و … می باشند. هر کدام از انواع اختلالات دارای علائم و نشانه هایی هستند که افراد می توانند در صورت بروز هر کدام از این علائم و نشانه ها در درازمدت نگران شده و به متخصص مربوطه مراجعه کنند. زیرا در صورت درمان نشدن انواع اختلالات روانی ممکن است مشکلات بسیار بدتر و شدیدتری نیز برای افراد به وجود بیاید.
معرفی اختلالات دیگر
می توان گفت انواع اختلالات روانی بسیار زیاد و گسترده هستند. در بالا تنها به چند مورد بسیار شایع این اختلالات پرداختیم. حال می خواهیم به معرفی اختلالات دیگر نیز بپردازیم. به عنوان مثال اختلال دوقطبی، افسردگی، اختلال اضطراب، اسکیزوفرنی، اختلال کنترل تکانه، اختلال خود زشت انگاری و … نیز جزو انواع اختلالات دیگر می باشند که می توانند دامنگیر افراد شوند. به عنوان مثال اختلال دوقطبی جزو یکی از بیماری های افسردگی روان شیدایی می باشد که می تواند تاثیرات بسیار زیادی بر روی خلق و خوی افراد بگذارد و به دنبال خود افسردگی شدید را نیز به وجود آورد.
این نوسانات در خلق و خو ممکن است در سیکل ها و دوره های مختلفی اتفاق بیفتند. افرادی که با این اختلال روبرو هستند ممکن است به فکر خودکشی نیز افتاده و علائم جنون آمیزی از خود نشان دهند. ممکن است یک فرد آنقدر تحت تاثیر بیماری دو قطبی قرار بگیرد که تشخیص واقعیت از تخیل برای او سخت باشد. علل به وجود آمدن اختلال دوقطبی مشخص نیست اما ممکن است به صورت ژنتیکی با سایر عوامل ترکیب شده و در فرد خود را نشان دهد.
جمع بندی در رابطه با انواع اختلالات
همانطور که گفته شد اختلالات روانی بسیار زیاد و گسترده می باشند و روانشناسان و روانپزشکان می توانند هر کدام از انواع این اختلالات را متوجه شده و روش های درمانی بسیار مفیدی برای آن ارائه دهند. به این صورت افراد می توانند با روش های درستی انواع اختلالات روانی خود را درمان کنند.