همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را می دانید؟

همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را می توان به راحتی با خواندن این مقاله کسب کرد. آسنترا چیست؟ داروی آسنترا 50 میلی گرم با ماده اصلی سرترالین برای درمان عوارض استرس و اختلالات مصرفی می شود. آسنترا 50 میلی گرم به شکل قرص است. آسنترا چه کاربردهایی دارد؟ آسنترا 50 میلی گرم همراه با سرترالین برای درمان علائم افسردگی از جمله عوارض همراه با برخی علائم در بیماران با یا بدون سابقه مانیا استفاده می شود.


همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را بشناسید

همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را کسب کنید تا بتوانید این دارو را در موارد ضرور و نیاز مصرف نمایید.  مانند همه داروها آسنترا می تواند عوارض جانبی ایجاد کند، اگرچه در همه افراد این عوارض وجود ندارد.
اگر هر یک از عوارض جانبی جدی شد یا متوجه عوارض دیگری شدید لطفاً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. تهوع شایع ترین عارضه جانبی است. عوارض جانبی دارویی وابسته به دوز هستند و اغلب با ادامه درمان گذرا هستند.

در این مطلب همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را بازگو می کنیم. اگر پس از مصرف این دارو هر یک از این علائم را داشتید این علائم می تواند جدی باشد:
اگر دچار بثورات پوستی شدیدی شوید که باعث ایجاد تاول می شود (این می تواند دهان و زبان را تحت تاثیر قرار دهد).
واکنش آلرژیک یا آلرژی که ممکن است شامل علائمی مانند بثورات پوستی خارش دار، مشکل در تنفس، خس خس سینه، تورم پلک ها، صورت یا لب ها باشد.
اگر دچار بی قراری، گیجی، اسهال، تب و فشار خون، تعریق بیش از حد و ضربان قلب سریع هستید. اینها علائم سندرم سروتونین هستند.  در موارد نادر، این سندرم می تواند در هنگام مصرف همزمان برخی داروها با سرترالین رخ دهد. پزشک ممکن است درمان شما را متوقف کند.

همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را کامل بدانید و علائم آن را نیز یاد بگیرید. اگر علائم افسردگی را با افکار خودکشی تجربه می کنید.
اگر بعد از شروع مصرف آسنترا دچار احساس اضطراب می شوید و نمی توانید بی حرکت بنشینید یا بایستید.  اگر شروع به احساس اضطراب کردید باید به پزشک خود اطلاع دهید.
عوارض جانبی زیر در آزمایشات بالینی در بزرگسالان مشاهده شده است. عوارض جانبی بسیار شایع (در بیش از 1 بیمار از هر 10 بیمار رخ می دهد):
بی خوابی، سرگیجه، خواب آلودگی، سردرد، اسهال، حالت تهوع، خشکی دهان، فقدان عوارض جانبی شایع (در بین 1 تا 10 بیمار از 100 بیمار دیده می شود):
درد گلو، افزایش اشتها، افسردگی، احساس عجیب، کابوس، اضطراب، هیجان، عصبی بودن، دندان قروچه، بی حسی و گزگز، لرزش، تنش عضلانی، طعم غیر طبیعی، فراموشی، اختلالات بینایی، صدای زنگ در گوش، تپش قلب ، گرگرفتگی، یبوست، ناراحتی معده، گاز، راش، افزایش تعریق، درد عضلانی، اختلال عملکرد جنسی، اختلال نعوظ، درد قفسه سینه.

چگونه آسنترا مصرف کنیم؟

همه چیز درباره قرص آسنترا (Asentra) و عوارض مصرف آن را توضیح دادیم که در اینجا به مصرف قرص آسنترا اشاره می کنیم. همیشه آسنترا را دقیقاً همانطور که پزشک به شما گفته است مصرف کنید. قرص آسنترا را می توان با یا بدون غذا مصرف کرد.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند